Save the date(s)

Start verkoop Watertuinen

Als geïnteresseerden heb je er lang op moeten wachten, maar we zijn eindelijk zover: Deelplan 2, De Watertuinen, gaat in september in verkoop! Zet onderstaande data alvast in je agenda en kies jouw ideale huis!

Vrijdag 8 september

We starten met De Watertuinen met een online verkoop. Alle informatie over de verschillende woningen is vanaf deze dag online in te zien. Via het digitale inschrijfformulier geef je jouw favoriete huis aan ons door!

Dinsdag 12 september

Vragen over het plan, een specifiek bouwnummer of technische specificaties? We beantwoorden ze graag tijdens de ‘Watertuinen Meet & Greet’. Kom langs en haal de brochure op om thuis nog lekker door te bladeren.

Binnenkort geven we op de website www.essezoom-watertuinen.nl meer weg over hoe het inschrijfproces gaat verlopen en waar de ‘Meet & Greet’ plaats vindt.

We keep you posted! 

Save the date!

Reserveer 3 juni 2017 maar alvast in je agenda, want het eerste deelplan Zuidereiland gaat op deze datum officieel in verkoop. De exacte locatie en de tijdstippen geven we later aan je door. Eén ding is zeker, op de eerste zaterdag van juni staat het verkoopteam voor je klaar met alle verkoopdocumenten, de prijslijst en een lekkere kop koffie!

De eerste woonbuurten zijn online!

Esse Zoom bestaat uit verschillende buurtjes die achter elkaar in verkoop gaan. De eerste buurt in Esse Zoom is het waterrijke Zuidereiland. Een buurt omringd door water, met voor ieder een woningtype naar wens. Zo zijn er in Zuidereiland 18 rijwoningen, 3 vrijstaande woningen, 8 twee-onder-één kapwoningen en 4 herenhuizen. Alle woningtypen zijn fraai afgewerkt met mooie details en speelse gevelafwerking. Hierdoor krijgt het buurtje een gezellige uitstraling.

De tweede buurt in Esse Zoom wordt de Watertuinen. Zoals de naam al doet vermoeden; alle tuinen in deze buurt grenzen aan het water. Maar ook aan de voorkant van de woningen is genoeg te zien; een groen plantsoen om elkaar te ontmoeten. Met keuze uit 13 rijwoningen, 4 herenhuizen, 12 twee-onder-één kapwoningen en 4 vrijstaande huizen zit er vast een woning naar je smaak tussen.

Woonbeurs Rotterdam | 18 & 19 maart

 

Op zaterdag 18 & zondag 19 maart is Esse Zoom te vinden op de Woonbeurs Rotterdam. Hier presenteren we onze maquette, waar de eerste deelplannen goed zichtbaar zijn! Zo kun je goed zien waar je ideale woning ligt in het plan.

Kom jij ook?

De beurs duurt op beide dagen van 12:00 tot 17:00 uur. Het WTC is te vinden aan het Beursplein 37 in Rotterdam. De toegang is gratis.