Kom naar de woonbeurs Rotterdam 16 / 17 maart

Kom naar de woonbeurs Rotterdam 16 / 17 maart

Zaterdag 16 en zondag 17 maart staan wij op de woonbeurs Rotterdam. Op de woonbeurs vertellen wij je alles over het actuele aanbod in Esse Zoom én geven wij alvast een doorkijkje naar het komende aanbod. Kom langs en ontdek welke woning bij jou past! 

Op de woonbeurs krijg je informatie over de woningen in de woonbuurten Het Groene Noorden en Jeu. Het Groene Noorden is een groene buurt met gasloze woningen. Behalve vanwege zijn duurzame karakter onderscheidt Het Groene Noorden zich ook vanwege zijn architectuur. De charmante gevels bieden een andere aanblik dan de woningen in de eerdere fases van Esse Zoom. Jeu is een groene buurt met verschillende typen woningen in de geliefde stijl van de jaren dertig. Die sfeervolle architectuur, de grote tuinen en de ruimte voor speelvoorzieningen geven de buurt een speels en ontspannen karakter. En daarmee doet deze fase zijn naam eer aan. 

De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.