Sneak preview Jeu!

Sneak preview Jeu!

Tijdens de pre-sale avond op donderdag 8 november tonen we je graag een sneak preview van de nieuwe woningen in project Jeu Esse Zoom. We vertellen tijdens deze inloopavond meer over het plan, de verschillende woningtypen, de beoogde architectuur en bijbehorende prijsindicaties. Daarnaast horen we graag jouw reactie op dit project zoals bijvoorbeeld jouw voorkeur voor een bepaalde woning, gewenste opties en duurzaamheid.

Plezier, vrijheid en ontspanning. Dat is wat het goede leven in Jeu weerspiegelt. Een groene buurt met een gevarieerd woningaanbod, gebaseerd op de gedetailleerde oud Hollandse bouwstijl. Jeu is gelegen aan de bovenkant van de wijk Esse Zoom en naast de groenstrook in het midden van de wijk (prijsinidicatie vanaf ca.  € 335.000,- von).


Na de pre-sale is er voor ons werk aan de winkel. De input die gegeven is, nemen we mee in het definitief vaststellen van de verkoopdocumentatie. Is dit gereed dan hoor jij dat zo snel mogelijk. De verkoop start binnenkort.

Wil jij de sneak preview niet missen? We willen graag weten hoeveel mensen we mogen verwelkomen, dus geef je snel op via de website. 

Wanneer: donderdag 8 november, van 19:00 tot 20:30 uur

Waar: Leefgoed De Olifant, Groenendijk 325, 2911 BB, Nieuwerkerk aan den IJssel

Route: Komende vanuit de kant van Nieuwerkerk a/d IJssel, rijd je een lang stuk over de (smalle) dijk langs de IJssel om bij Leefgoed De Olifant te komen. Vind je dit niet prettig, rijd dan vanuit Capelle a/d IJssel de dijk op (via de Zuiderbreedte), vanaf hier is het minder dan 1 km naar Leefgoed De Olifant.