Start verkoop De Lanen 2 in aantocht

Start verkoop De Lanen 2 in aantocht

Goed nieuws! Met het afronden van de woningen in De Lanen, fase 4 in Esse Zoom, volgt een veelgevraagd extraatje. Waar de woningen in De Lanen namelijk bijna klaar om bewoond te worden, wordt een kleine toegift gedaan met De Lanen 2. Maar liefst vier half vrijstaande woningen gaan vanaf 7 juni in verkoop. Het aanbod is schaars, dus wacht niet te lang met informeren. Inschrijven kan namelijk tot vrijdag 14 juni 12.00 uur. 

 

Maak een afspraak!

Op vrijdag 7 juni ben je vanaf 12:00 uur van harte welkom bij de makelaarskantoren van Scheele Makelaars (Raadhuisplein 25-26, Nieuwerkerk a/d IJssel) en Van Herk Makelaardij (Fluiterlaan 421, Capelle a/d IJssel). Hun teams staan je graag te woord. Tevens ontvang je informatie zoals oppervlaktes, afmetingen en prijzen. Heb je interesse in een woning? Dan kun je je gelijk inschrijven voor een van de woningen. 

In totaal worden er in deze fase 28 woningen gebouwd, bestaande uit 4 koopwoningen en 24 huurwoningen voor opdrachtgever Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Bekijk voor het woonaanbod de website