Succesvolle woonbeurs Rotterdam

Succesvolle woonbeurs Rotterdam

Het herfstachtige weer zorgde aanvankelijk voor wat minder toeloop naar de Woonbeurs Rotterdam, maar dat werd in de loop van het weekend helemaal goedgemaakt. Aan het eind van het weekend stond de teller op zo’n 8.800 mensen. Dat is bijna net zo veel als vorig jaar. 

Uiteraard waren we ook dit jaar weer met de verschillende beschikbare fases aanwezig op de stand van Esse Zoom. Zo kon men informatie inwinnen over Het Groene Noorden, Jeu en ook werd er een sneak preview van Praal gegeven. De stand is druk bezocht en is er veel belangstelling in projecten getoond. Door middel van de maquette konden we de beursbezoekers een goede impressie geven over de ligging, van het gebied en de woningen.

De verkoop van Het Groene Noorden en Jeu gaan zo goed, dat de bouw niet heel lang meer op zich laat wachten. Zodra de bouw start duurt het ongeveer een jaar voordat de woningen klaar zijn. Wil je in 2020 verhuizen naar een duurzame en ruime woning in een groene en waterrijke omgeving? Dan is Esse Zoom écht iets voor jou. 

Nog enkele woningen beschikbaar
Heb jij interesse in Het Groene Noorden of Jeu? Goed nieuws, je kunt je nog inschrijven voor een van de woningen! Ga naar de website, bekijk en het aanbod en schrijf je direct in.